Uitleg STRIDA modellen LT, SX, S30X, EVO 3S en C1

Over de STRIDA LT

De STRIDA LT combineert kwalitatief ontwerp, hoge presentaties, degelijkheid en stijl voor een goede prijs. De STRIDA LT heeft een sterk aluminium frame en sportieve 16 inch polycarbonaat velgen. De vouwfiets wordt aangedreven door de sterke Kevlar® riem waardoor deze zeer weinig onderhoud nodig heeft en zonder olie werkt. Met een gewicht van 10,9 kg is dit model uitermate geschikt voor het snelle mobiele leven.

Over de STRIDA SX

Ontworpen met oog voor detail! De STRIDA SX is een vouwfiets met een heerlijk goedgekozen verzet en 18 inch wielen. Vergeleken met de LT heeft de SX een paar fantastische upgrades. Zoals de Quick Release zadelhouder waardoor het zadel eenvoudiger is af te stellen en de grotere wielen geven net wat meer kracht en een klassieke look. Dit model komt met een kickstand en een aluminium bagagedrager met extra draagvermogen. Met een gewicht van 11,9 kg is dit een uitstekende keuze voor een STRIDA met net dat beetje extra luxe en snelheid.

Over de STRIDA EVO 3S

De STRIDA EVO 3S is het nieuwste STRIDA model met een gewicht van 12,9 kg. Standaard met 18 inch velgen en een op maat gemaakt versnellingssysteem in de trapas, gemaakt door het gerenommeerde Sturmey-Archer™. Met deze innovatieve oplossing biedt de EVO 3 versnellingen zonder extra kabels of schakelaars. Het schakelen is eenvoudig: even terugtrappen en de STRIDA schakelt omhoog of omlaag. Ook beschikken de EVO 3S modellen over enkele extra luxe uitbreidingen zoals de Quick Release zadelhouder, fietsstandaard en aluminium uitgevoerde onderdelen. De EVO 3S staat voor cutting-edge ontwerp. Het soepele schakelsysteem maakt deze STRIDA de iets hogere prijs meer dan waard.

Over de STRIDA S30X

STRIDA bestaat 30 jaar! Deze speciale limited edition viert de lange geschiedenis van STRIDA. Een STRIDA met het vertrouwde ontwerp, maar nu met een funky oranje aandrijfriem en speciale graphics. Het is een sportieve uitvoering met 18 inch carbon velgen en Schwalbe Kojak racing banden. Ieder detail staat voor snelheid en lichtgewicht design. Nog meer? Ja! Iedere S30X komt met een gratis zachte draaghoes!<br><br>Gratis meegeleverd door ons: 18 inch spatbordenset met spatlap.

Over de STRIDA C1

De STRIDA C1 staat voor ultieme luxe binnen de vouwfietsen van STRIDA. Ieder element is herontworpen voor deze speciale carbon editie. Het volledige 3K carbon frame en de carbon velgen zorgen voor het extra lage gewicht van 8,4 kg. De C1 heeft ontkoppelbare race pedalen (deze kunnen eventueel vervangen worden door normale pedalen met hetzelfde kliksysteem). Uitgevoerd met Kojak Race banden en vele unieke details staat dit model voor snelheid en ultra lichtgewicht uniek design.

[show-STRIDA-tiles]