STRIDA LT

Toont alle 2 resultaten

  Toont alle 2 resultaten

  STRIDA LT Vouwfiets

  Ervaar stedelijke mobiliteit met eenvoud en stijl met de STRIDA LT Vouwfiets. Dit gestroomlijnde model biedt essentiële functies voor stadsvervoer in een lichtgewicht en aantrekkelijk pakket.

  Belangrijkste Kenmerken:

  1. Vouwtechnologie: De STRIDA LT heeft het kenmerkende driehoekige frame dat snel en moeiteloos opvouwt, waardoor handige opslag mogelijk is in compacte ruimtes zoals appartementen of kantoren.
  2. 16-Inch Wielen van Glasvezelversterkt Plastic: Fiets met vertrouwen op duurzame 16-inch wielen gemaakt van glasvezelversterkt plastic. Deze wielen bieden een soepele en betrouwbare rit over stedelijke oppervlakken, terwijl ze een lichtgewicht constructie behouden.
  3. Eenvoudige Zadelhouder: De zadelhouder van de STRIDA LT is ontworpen voor praktisch gebruik en biedt een comfortabele zitpositie voor stadsritten.
  4. Riemaandrijfsysteem: Geniet van een stille en onderhoudsarme rit met het riemaandrijfsysteem, waardoor soepel trappen mogelijk is zonder gedoe met traditionele kettingen.
  5. Eentraps Transmissie: De STRIDA LT is uitgerust met een eentraps transmissie, perfect voor stedelijke omgevingen waar schakelen minimaal is.
  6. Compact en Lichtgewicht: Met een gewicht van slechts 10,9 kg is de STRIDA LT gemakkelijk te dragen wanneer opgevouwen, ideaal voor forenzen die zich door drukke straten begeven of gebruikmaken van openbaar vervoer.
  7. Moderne Esthetiek: Ondanks zijn eenvoud behoudt de STRIDA LT een moderne en aantrekkelijke uitstraling, verkrijgbaar in een scala aan stijlvolle kleuren om bij uw persoonlijke smaak te passen.
  8. Efficiënt Remsysteem: Uitgerust met betrouwbare remmen voor veilige en responsieve remkracht in stedelijke omgevingen.

  De STRIDA LT Vouwfiets biedt essentiële functies voor stadsvervoer, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met een minimalistisch ontwerp dat zowel praktisch als aantrekkelijk is. Ontdek het gemak en de stijl van de STRIDA LT terwijl u met vertrouwen en gemak door de stadsstraten navigeert.