STRIDA SX

Toont alle 5 resultaten

  Toont alle 5 resultaten

  STRIDA SX Vouwfiets

  Verken stedelijke mobiliteit als nooit tevoren met de STRIDA SX Vouwfietsenlijn. Deze innovatieve fiets herdefinieert stadsvervoer met zijn strakke ontwerp, ongeëvenaarde draagbaarheid en uitzonderlijke prestaties. De STRIDA SX is ontworpen om uw fietservaring te verheffen, of u nu drukke straten navigeert of schilderachtige routes verkent.

  Belangrijkste Kenmerken:

  1. Vouwtechnologie: De STRIDA SX heeft een revolutionair driehoekig frame dat snel en moeiteloos opvouwt. Dit ontwerp maakt gemakkelijke opslag mogelijk in kleine ruimtes zoals appartementen, kantoren of openbaar vervoer.
  2. Lichtgewicht en Draagbaar: Met slechts 11,9 kg is de STRIDA SX opmerkelijk licht en draagbaar. Hij kan comfortabel worden gedragen wanneer opgevouwen, waardoor hij ideaal is voor multimodaal woon-werkverkeer.
  3. Riem Aandrijfsysteem: Geniet van een soepele en stille rit met het riemaandrijfsysteem van de STRIDA SX. Dit innovatieve kenmerk vermindert onderhoud en elimineert de noodzaak van traditionele kettingen.
  4. Eentraps Transmissie: Vereenvoudigde rijervaring met een eentraps transmissie die perfect is voor stedelijke omgevingen. Cruise moeiteloos door de stad zonder u zorgen te maken over schakelen.
  5. Comfortabele Rijpositie: De STRIDA SX biedt een rechtopstaande rijpositie die het zicht verbetert en spanning op uw rug en schouders vermindert. Het is ontworpen voor comfort tijdens korte of lange ritten.
  6. Unieke Esthetiek: Val op met het moderne en opvallende ontwerp van de STRIDA SX. Verkrijgbaar in een reeks opvallende kleuren, is deze fiets even stijlvol als functioneel.
  7. Efficiënte Remmen: Uitgerust met betrouwbare schijfremmen zorgt de STRIDA SX voor nauwkeurige en responsieve remprestaties, zelfs bij nat weer.
  8. Ideaal voor Stadsvervoer: Navigeer moeiteloos door stadsverkeer met de STRIDA SX. Zijn compacte formaat, behendigheid en snelle vouwmogelijkheid maken het de perfecte metgezel voor stadsfietsers.
  9. Kwaliteitsvakmanschap: Met oog voor detail en hoogwaardige materialen is de STRIDA SX gebouwd om de eisen van dagelijks stadsrijden te weerstaan.
  10. Milieuvriendelijk: Omarm duurzaamheid met het milieuvriendelijke ontwerp van de STRIDA SX. Van het riemaandrijfsysteem tot de duurzame componenten, elk detail is doordacht ontworpen voor een groenere woon-werkverkeer.
  11. 18-Inch Wielen voor Verbeterde Stabiliteit: De STRIDA SX onderscheidt zich door zijn grotere 18-inch wielen in vergelijking met traditionele 16-inch wielen op andere STRIDA modellen. Deze grotere wielen bieden verbeterde stabiliteit en een soepelere rit, vooral over oneffen stedelijke oppervlakken. De vergrote wiel diameter draagt ook bij aan een comfortabelere en efficiëntere fietservaring, waardoor de STRIDA SX ideaal is voor langere woon-werkverkeer of ontspannen ritjes door de stad.

  Waarom kiezen voor de STRIDA SX?

  De STRIDA SX Vouwfiets is niet alleen een vervoersmiddel; het is een lifestyle keuze. Ervaar de vrijheid van efficiënte stedelijke mobiliteit met een fiets die geavanceerde technologie, comfort en stijl combineert. Of u nu naar het werk pendelt, uw stad verkent of gewoon geniet van een ontspannen rit, de STRIDA SX biedt een ongeëvenaarde fietservaring. Sluit u aan bij de STRIDA gemeenschap en herdefinieer de manier waarop u zich door het stedelijke landschap beweegt.

  Ontdek de STRIDA SX Vouwfiets en revolutioneer uw dagelijkse woon-werkverkeer. Maak u klaar om te vouwen, te rijden en de stad te veroveren met stijl en gemak.