STRIDA vouwfietsenBekijk de STRIDA modellen

Toont alle 16 resultaten

STRIDA vouwfietsen, de perfecte reisgenoot

Slanke vormgeving, eenvoudig op te vouwen

STRIDA vouwfietsen kunnen binnen enkele seconden worden opgevouwen. Dankzij het lichte aluminium frame en het rolbare ontwerp zijn STRIDA’s gemakkelijk te vervoeren en mee te nemen. Hoogwaardige onderdelen en de duurzame kwaliteit garanderen jarenlang fietsplezier. Uniek aan de STRIDA is niet alleen de wijze van inklappen, maar ook de sterke Kevlar™ riem, die geen olie nodig heeft. Dit betekent dat u tijdens uw dagelijkse woon-werkverkeer geen vet op uw handen of kleding krijgt. 

Ontworpen voor de stedelijke reiziger

De STRIDA vouwfiets is een ideale reisgenoot voor de stedelijke omgeving. Neem uw STRIDA vouwfiets mee in de trein, de metro, de bus of de auto en kom sneller waar je moet zijn! STRIDA.nl is de officiële importeur en distributeur van STRIDA vouwfietsen in Nederland. Wij bieden gratis verzending aan op alle bestellingen boven de 50 Euro binnen de BeNeLux regio en gratis verzending wereldwijd op alle STRIDA fietsen. Wij verzenden overal! 

Draagbaar en compact

Je volgende reis aan het plannen? Reis lichtgewicht met een STRIDA vouwfiets. STRIDA is perfect voor op de boot of in een camper en biedt vrijheid en mobiliteit om nog meer van uw vakantie te genieten! Bekijk ons brede assortiment STRIDA fietsmodellen, accessoires en onderdelen die we op voorraad hebben.

Beperkte ruimte in uw huis of auto? Geen plaats voor een grote fiets in de hal? Met onze compacte fietsen kunt u ruimte besparen terwijl u uw fiets ‘s nachts veilig binnen houdt. 

Veel extra’s

Vervoer al je spullen in onze handige tassen of neem je fiets zelfs mee op een vlucht met onze gevoerde reistas. STRIDA.nl heeft een breed scala aan accessoires.

Uw fiets wordt geleverd met led-lampjes en een fietsbel. Hij komt volledig gemonteerd en klaar voor gebruik aan. 

Bekijk hier ons assortiment STRIDA vouwfietsen. Geniet van de beste kwaliteit. Ben je op zoek naar andere product categoriën? Filter dan op andere productgroepen of gebruik de zoekfunctie.

Subcategorieën