Uitleg STRIDA modellen LT, 5, SX en EVO 3S

Over de STRIDA LT

De STRIDA LT combineert kwalitatief ontwerp, hoge presentaties, degelijkheid en stijl voor een goede prijs. De STRIDA LT heeft een sterk aluminium frame en sportieve 16 inch polycarbonaat velgen. De vouwfiets wordt aangedreven door de sterke Kevlar® riem waardoor deze zeer weinig onderhoud nodig heeft en zonder olie werkt. Met een gewicht van 10,9 kg is dit model uitermate geschikt voor het snelle mobiele leven.

Over de STRIDA 5 QR+

De STRIDA 5 QR+ modellen bieden hoogwaardig ontwerp en uitstekende prestaties, met extra gewichtsbesparing dankzij de 16-inch lichtgewicht spaakwielen. Met een gewicht van slechts 9,5 kg zijn de 5 QR+ modellen de lichtste in het assortiment. Deze modellen hebben net als de SX-modellen een handige kickstand en eenvoudig verstelbare zadelhoogte.

Over de STRIDA SX

Ontworpen met oog voor detail! De STRIDA SX is een vouwfiets met een heerlijk goedgekozen verzet en 18 inch wielen. Vergeleken met de LT heeft de SX een paar fantastische upgrades. Zoals de Quick Release zadelhouder waardoor het zadel eenvoudiger is af te stellen en de grotere wielen geven net wat meer kracht en een klassieke look. Dit model komt met een kickstand en een aluminium bagagedrager met extra draagvermogen. Met een gewicht van 11,9 kg is dit een uitstekende keuze voor een STRIDA met net dat beetje extra luxe en snelheid.

Over de STRIDA EVO 3S

De STRIDA EVO 3S is het nieuwste STRIDA model met een gewicht van 12,9 kg. Standaard met 18 inch velgen en een op maat gemaakt versnellingssysteem in de trapas, gemaakt door het gerenommeerde Sturmey-Archer™. Met deze innovatieve oplossing biedt de EVO 3 versnellingen zonder extra kabels of schakelaars. Het schakelen is eenvoudig: even terugtrappen en de STRIDA schakelt omhoog of omlaag. Ook beschikken de EVO 3S modellen over enkele extra luxe uitbreidingen zoals de Quick Release zadelhouder, fietsstandaard en aluminium uitgevoerde onderdelen. De EVO 3S staat voor cutting-edge ontwerp. Het soepele schakelsysteem maakt deze STRIDA de iets hogere prijs meer dan waard.

Bekijk de modellen

Uitleg Strida modellen LT, 5, SX en EVO 3S